Oldal kiválasztása

Apartamenst Sunny Vir

Kép forrás: booking.com

 Szobák, szolgáltatások

Az Apartamenst Sunny Vir négy ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja a gyönyörű Vir-szigeten szállást keresőket. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni parkolóban leparkolhatja. Az apartmanok saját erkélyt vagy teraszt is kínálnak, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást. A légkondícionálásnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni. A szálláshely szobáiban külön költség nélkül internetezhet vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik.

Elhelyezkedés

A Miljkovica strand a szálláshelytől 1.5 km-re van, a Miljkovica strand 1.5 km-re, a Homokos strand 100 méterre, a Sapavac strand 4.9 km-re, a Radovanjica strand 2.5 km-re, a Kavicsos strand 100 méterre, a Jadro Strand 3.3 km-re.

Étkezés

A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi éttermet 200 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot 500 méterre találja. A helyszínen grillezési lehetőség rendelkezésre áll.

Fizetés

A szállásadó készpénzes fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére. Az Apartamenst Sunny Vir a foglalás sikeres visszaigazolása után 20% előre befizetését kéri.

Érkezés, nyitva tartás

A legkorábbi érkezési időpont 15:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak angolul, németül és horvátul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartmani Brumnic Brseč

Kép forrás: szallas.hu

Hat kényelmes apartmanban szállhatnak meg Brsečben az apartman vendégei. A szálláshely parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Az apartmanoknak van saját erkélye vagy terasza, ahol Ön is bármikor élvezheti a szabad levegőt. A szálláshely klimatizált apartmannal várja a kedves vendégeket. Felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosított a szálláshelyen, így hordozható számítógépével a pihenés alatt is könnyedén internetezhet. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba.

Elhelyezkedés

A Betonos strand a szálláshelytől kevesebb, mint 50 méterre, a Betonos strand kevesebb, mint 50 méterre, a Homokos strand kevesebb, mint 50 méterre, a Kavicsos strand 1.5 km-re, a Kék Zászló strand kevesebb, mint 50 méterre található.

Étkezés

A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. A helyszínen lehetőség van grillezni.

Fizetés

Foglalását készpénzzel tudja kifizetni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően az Apartmani Brumnic Brseč 20% előre befizetését kéri.

Érkezés, nyitva tartás

Legkorábbi érkezési időpont 16:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. Angolul, németül, olaszul és horvátul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Apartman Tanja Crikvenica

Kép forrás: booking.com

Szobák, szolgáltatások

Barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Crikvenicában az Apartman Tanja Crikvenica vendégei. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshely parkolójában leparkolhatja. Az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt. A szálláshely klimatizált apartmannal várja a kedves vendégeket.

Ha rendelkezik hordozható számítógéppel vagy okostelefonnal, saját maga is csatlakozhat az internethez felár nélkül a szobában rendelkezésre álló vezeték nélküli (WiFi) hozzáférésen keresztül. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik.

Elhelyezkedés

A Podvorska strand a szálláshelytől 2.7 km-re van, a Podvorska strand 2.7 km-re, a Crikvenica strand 1.4 km-re, a Kacjak strand 3.4 km-re, a Boldogságos Szűz Mária Mennybemenetel templom 2.3 km-re, a Szent Katalin plébániatemplom 4.7 km-re, az Amabilis strand 3.9 km-re, a Kavicsos strand 200 méterre, a Homokos strand 600 méterre, a Városi Múzeum Crikvenica 2 km-re, a Városi Képtár Crikvenica 1.7 km-re, az Omorika strand 400 méterre, az Aquarium Crikvenica 2 km-re, a Sziklás strand 2 km-re, a Kék Zászló strand 200 méterre, a Szent Antal Templom 1.8 km-re.

Étkezés

A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A legközelebbi étterem 200 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 200 méterre van.

Fizetés

Foglalását átutalással és készpénzzel tudja kifizetni. A foglalás sikeres visszaigazolását követően az Apartman Tanja Crikvenica 30% előre befizetését kéri.

Érkezés, nyitva tartás

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A szálláshelyen a recepció munkatársai 08:00 és 20:00 között állnak a rendelkezésére. A munkatársak angolul, németül, olaszul és horvátul tudnak Önnel kommunikálni.

Villa Max Vir

Kép forrás: horvatorszag-szallas.com

Szobák, szolgáltatások

Egy kényelmes lakosztályban és 13 apartmanban szállhatnak meg Virben a Villa Max Vir vendégei. A Villa Max Vir örömmel fogadja Önt és macskáját és kutyáját egyaránt, a kisállat elhelyezése feláras. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshely zárt parkolójában hagyni. Az apartmanok és a lakosztályok saját teraszosak vagy erkélyesek, ahol Ön is könnyedén élvezheti a szabad levegőt. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az apartmanokban és a lakosztályokban működő klíma. Az apartmanokhoz és lakosztályokhoz saját fürdőszoba tartozik.

Elhelyezkedés

A Kavicsos strand a szálláshelytől 100 méterre van, a Kavicsos strand 100 méterre, a Kastelina vár 4.9 km-re, a Sapavac strand 4.6 km-re, a Homokos strand 200 méterre, a Kastelina strand 4.9 km-re, a Jadro Strand 3 km-re, a Radovanjica strand 2.2 km-re, a Miljkovica strand 1.2 km-re, a Betonos strand 100 méterre, a Sziklás strand 100 méterre.

Étkezés

A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. 100 méterre van a legközelebbi étterem, 100 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. A helyszínen lehet grillezni is.

Fizetés

Készpénzzel tudja kiegyenlíteni a foglalás összegét. A Villa Max Vir a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 20%.

Érkezés, nyitva tartás

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 11:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. Angolul, németül, szlovákul, olaszul és horvátul tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Apartmani Nala Rovinj

Szobák, szolgáltatások

Kényelmes apartmanban szállhatnak meg Rovinjban az Apartmani Nala Rovinj vendégei. Az autóját a helyszíntől parkolóban ingyen parkolhatja le. Az apartmannak van saját erkélye vagy terasza, ahol Ön is bármikor élvezheti a szabad levegőt. A légkondícionálásnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni. A számítógépet is magával hozhatja a pihenésre, hiszen a szálláshelyen ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) várja a szobában. Fürdőszoba van az apartmanban.

Elhelyezkedés

A Mini Horvátország kiállítás a szálláshelytől 3.6 km-re, a Mini Horvátország kiállítás 3.6 km-re, a Városi Múzeum Rovinj 900 méterre, a Balota strand 1.2 km-re, a Lone bay strand 1.6 km-re, a Punta Corrente Park 1.4 km-re, a Kavicsos strand 200 méterre, a Szent Eufémia-székesegyház 1.2 km-re, a Sziklás strand 200 méterre, a Kék Zászló strand 1 km-re, a Mulini strand 1 km-re, a Betonos strand 200 méterre, a Balbi ív Rovinj 900 méterre, a Batana Ökomúzeum Rovinj 1 km-re, az Arany-öböl strand 1.6 km-re, a Homokos strand 300 méterre, a Golden Cape strand 1.6 km-re, az Aquarium Rovinj 1.1 km-re található.

Étkezés

A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. 50 méterre fekszik a legközelebbi étterem, 50 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

Fizetés

Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A foglalás véglegesítéséhez az Apartmani Nala Rovinj a sikeres visszaigazolást követően 50% előre befizetését kéri.

Érkezés, nyitva tartás

A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 15:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00. Angolul és horvátul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Apartments S Dramalj

Szobák, szolgáltatások

Egy hosszabb horvátországi nyaraláshoz vagy akár egy kellemes hétvégéhez is nagyszerű döntés lehet az Apartments S Dramalj ajánlatát választania. Az apartman kényelmes apartmanban köszönti a Dramalj településen megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Az apartmannak saját erkélye vagy terasza van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie.

A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, az apartmanban légkondícionálás biztosított. Felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) biztosított a szálláshelyen, így hordozható számítógépével a pihenés alatt is könnyedén internetezhet. Az apartmannak van saját fürdőszobája.

Elhelyezkedés

A Kavicsos strand 500 méterre, a Homokos strand 400 méterre, a Betonos strand 400 méterre, a Kék Zászló strand 500 méterre, a Sziklás strand 400 méterre található.

Étkezés

A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi étterem 100 méterre található.

Fizetés

A foglalást készpénzzel és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. Az Apartments S Dramalj a foglalás sikeres visszaigazolása után 100 € előre befizetését kéri.

Érkezés, nyitva tartás

Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. A munkatársak angolul és németül kommunikálnak.

Apartments Ilija Vir

Szobák, szolgáltatások

Töltsön el néhány kellemes napot a Vir-szigeten az Apartments Ilija Vir vendégeként! Az apartman két ízlésesen berendezett apartmannal várja Virben szállást kereső vendégeket. Az autóját szükség esetén van lehetősége ingyenesen a szálláshely parkolójában hagyni. Az apartmanoknak saját erkélyük vagy teraszuk van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie. A szálláshely klimatizált apartmannal várja a kedves vendégeket.

 A szobában elérhető felár nélküli vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi), ami hordozható számítógépe és okostelefonja számára lehetővé teszi az internethez való csatlakozást. Az apartman saját fürdőszobával felszerelt.

Elhelyezkedés

A Kavicsos strand a szálláshelytől kevesebb, mint 50 méterre van, a Kavicsos strand kevesebb, mint 50 méterre, a Kék Zászló strand kevesebb, mint 50 méterre, a Radovanjica strand 2.4 km-re, a Jadro Strand 1 km-re, a Sapavac strand 2 km-re, a Sziklás strand kevesebb, mint 50 méterre, a Miljkovica strand 1 km-re, a Betonos strand kevesebb, mint 50 méterre, a Homokos strand kevesebb, mint 50 méterre.

Étkezés

A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. Lehetőség van grillezni, szalonnát sütni és tárcsán sütni-főzni is.

Fizetés

Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. Az Apartments Ilija Vir a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 50%.

Érkezés, nyitva tartás

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak angolul és horvátul tudnak kommunikálni.

Pansion Tota Starigrad

Szobák, szolgáltatások

A Pansion Tota Starigrad egy ízlésesen berendezett szobával és négy apartmannal várja a Starigrádban szállást kereső vendégeket. A vendégek számára a panzió saját éttermében ízletes mediteran ételeket kínál. A szálláshely ingyenes parkolót is biztosít az autójának. A szobának és az apartmanoknak saját erkélyük vagy teraszuk van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie.

 A nyári hőségben is nagyon kellemes a klíma, mivel a szobában és az apartmanokban légkondícionáló üzemel. Ha rendelkezik hordozható számítógéppel vagy okostelefonnal, saját maga is csatlakozhat az internethez a szálláshelyen rendelkezésre álló vezeték nélküli (WiFi) hozzáférésen keresztül. Fürdőszoba minden szobában és apartmanokban található. A foglaláshoz tartozó pontos és részletes felszereltséget, valamint a teljeskörű szolgáltatáslistát az egyes szobatípusok és a szálláshely lenti adatlapján találja, ideértve az esetlegesen feláras szolgáltatásokat is.

Elhelyezkedés

A Homokos strand 100 méterre, a Manita Peć Barlang Starigrad 4.4 km-re, a Sziklás strand 300 méterre, a Kék Zászló strand 1 km-re, a Kavicsos strand 100 méterre van.

Étkezés

A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz. Ezen felül félpanziós, reggelis és teljes ellátásos foglalást is kínál a szállásadó.

Fizetés

Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A foglaláshoz a Pansion Tota Starigrad a sikeres visszaigazolást követően 20% előrefizetést kér Öntől.

Érkezés, nyitva tartás

Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. A recepció 00:00 és 23:00 között áll a rendelkezésére. Angolul és horvátul tudják Önt köszönteni a munkatársak.

Apartmani-Stueckler Vir

Szobák, szolgáltatások

Az Apartmani-Stueckler Vir nyolc ízlésesen berendezett apartmannal várja Virben szállást kereső vendégeket. A szálláshely ingyenes parkolót is biztosít az autójának. Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, az apartmanok saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, az apartmanokban légkondícionálás biztosított. Amennyiben hordozható számítógépével az internethez csatlakozna, a szobában erre lesz lehetősége felár nélküli internet-hozzáférésen keresztül.

Elhelyezkedés

4.2 km-re található a szálláshelytől a Kastelina strand, a Kastelina strand 4.2 km-re, a Sapavac strand 3.8 km-re, a Sziklás strand 1 km-re, a Radovanjica strand 1.5 km-re, a Kastelina vár 4.1 km-re, a Jadro Strand 2.2 km-re, a Homokos strand 500 méterre, a Kavicsos strand 200 méterre, a Slatina strand 4.6 km-re, a Miljkovica strand 1.5 km-re.

Étkezés

A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi étterem 500 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 500 méterre található. A helyszínen bográcsozási, grillezési és szalonnasütési lehetőség rendelkezésre áll.

Fizetés

Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. Az Apartmani-Stueckler Vir 100 € előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően.

Érkezés, nyitva tartás

A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 09:00. A munkatársak németül és horvátul tudnak Önnel kommunikálni.