Oldal kiválasztása

Kép forrás: booking.com

Apartment Fisher King Krk

Szobák, szolgáltatások

A Krk-szigeti Apartment Fisher King Krk szeretettel várja néhány kellemesen eltöltött napra a Szallas.hu vendégeit. Két barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg Krkben az apartman vendégei. Ha autóval érkezik, azt ingyen a szálláshely parkolójában leparkolhatja. Bármikor élvezheti a szabad levegőt az apartmanokban, mert saját erkélyük vagy teraszuk van. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az apartmanokban működő klíma. Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, a szobában ugyanis felár nélkül elérhető vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére. Az apartmanhoz saját fürdőszoba tartozik. 

Elhelyezkedés

A Sziklás strand a szálláshelytől 400 méterre van, a Sziklás strand 400 méterre, a Betonos strand 400 méterre, a Kék Zászló strand 400 méterre, a Kavicsos strand 400 méterre.

Étkezés

A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 350 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 250 méterre van.

Fizetés

A foglalások összegét készpénzzel és átutalással tudja kiegyenlíteni. Az Apartment Fisher King Krk a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke 30%.

Érkezés, nyitva tartás

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A szálláshely munkatársai angolul, olaszul és horvátul tudnak kommunikálni Önnel.

Apartments Denis Krk

Családoknak is ideális

Szobák, szolgáltatások

Az Apartments Denis Krk három ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja a Krkben szállást keresőket. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol zárt parkoló áll rendelkezésére. Néhány apartmannak van saját erkélye vagy terasza, ahol Ön is bármikor élvezheti a szabad levegőt. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az egyes apartmanokban működő klíma (az adott apartmanok adatlapján tud róla meggyőződni, hogy biztosított-e a légkondícionálás).

Étkezés

A foglaláshoz a feltüntetett árakon ellátás nem tartozik. A legközelebbi étterem 300 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 300 méterre fekszik. A helyszínen lehetőség van grillezni.

Fizetés

Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. A foglalás sikeres visszaigazolását követően az Apartments Denis Krk 30% előre befizetését kéri.

Érkezés, nyitva tartás

A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A recepció munkatársai a helyszínen 08:00 és 20:00 között állnak a rendelkezésére. A munkatársak angolul és németül tudnak Önnel kommunikálni.

Apartment Vranic Krk

Szobák, szolgáltatások

A Krk-szigeti Apartment Vranic Krk szeretettel várja néhány kellemesen eltöltött napra a Szallas.hu vendégeit. Az apartman barátságosan berendezett apartmannal várja a Krkben megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely ingyenes parkolót is biztosít az autójának. Az apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az apartmanban működő klíma biztosítja. A szálláshelyen költségmentesen áll rendelkezésére internet-hozzáférés. Az apartman saját fürdőszobával felszerelt.

Elhelyezkedés

A Sziklás strand a szálláshelytől 500 méterre van, a Sziklás strand 500 méterre, a Kavicsos strand 500 méterre, a Betonos strand 500 méterre.

Étkezés

A feltüntetett szobaárak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi éttermet 500 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot 250 méterre találja. Grillezési lehetőség rendelkezésre áll.

Fizetés

A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését átutalással és bankkártyával fogadja el. Az Apartment Vranic Krk előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően.

Érkezés, nyitva tartás

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. Horvátul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Kép forrás: szallas.hu

Apartment Drpic Krk

Családoknak is ideális

Szobák, szolgáltatások

Ajánljuk figyelmébe a horvátországi szálláskínálatunkból az Apartment Drpic Krk által kínált lehetőségeket. Kényelmes apartmannal várja vendégeit Krkben az apartman. A szálláshely ingyenes zárt parkolót is biztosít az autójának. Az apartman saját teraszos vagy erkélyes, ahol Ön is könnyedén élvezheti a szabad levegőt. A legnagyobb hőségben sem kell aggódnia, a kellemes közérzetet az apartmanban működő klíma biztosítja. Ha rendelkezik hordozható számítógéppel vagy okostelefonnal, saját maga is csatlakozhat az internethez felár nélkül a szobában rendelkezésre álló vezeték nélküli (WiFi) hozzáférésen keresztül. Fürdőszoba van az apartmanban.

Elhelyezkedés

400 méterre található a Kavicsos strand, a Kavicsos strand 400 méterre, a Kék Zászló strand 400 méterre, a Betonos strand 400 méterre, a Sziklás strand 400 méterre.

Étkezés

A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. 300 méterre fekszik a legközelebbi étterem, 300 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt. Grillezési lehetőség rendelkezésre áll.

Fizetés

Foglalását készpénzzel és átutalással fizetheti ki. Az Apartment Drpic Krk 30% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően.

Érkezés, nyitva tartás

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A recepció munkatársai 08:00 és 20:00 között állnak rendelkezésére. Angolul és németül tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni.

Apartment Sesar Krk

Szobák, szolgáltatások

Két barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Krkben az Apartment Sesar Krk vendégei. Az Apartment Sesar Krk felkészült macskák és kutyák fogadására is, felár ellenében komfortos pihenést biztosít nemcsak Önnek, hanem kis kedvencének is. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni parkolóban leparkolhatja. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, az apartmanokban légkondícionálás biztosított. Az apartmannak van saját fürdőszobája.

Elhelyezkedés

A Kavicsos strand a szálláshelytől kevesebb, mint 50 méterre van, a Kavicsos strand kevesebb, mint 50 méterre, a Betonos strand kevesebb, mint 50 méterre.

Étkezés

A foglalás a megjelenített árakon nem tartalmaz ellátást. A legközelebbi étterem kevesebb, mint 50 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 400 méterre fekszik.

Fizetés

Foglalását átutalással és bankkártyával fizetheti ki. Az Apartment Sesar Krk a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke .

Érkezés, nyitva tartás

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak horvátul tudnak kommunikálni.

Apartments Hana Krk

Szobák, szolgáltatások

Szobát foglalna Horvátországban? Az Apartments Hana Krk szerettel várja Magyarországról érkező vendégeit. Két kényelmes apartmanban szállhatnak meg Krkben az apartman vendégei. A szálláshely zárt parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Az apartmanok saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, ahol a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket. A szálláshely klimatizált apartmannal is várja a kedves vendégeket (az egyes típusok adatlapján tudja megtekinteni, hogy az adott apartmanokban van-e légkondícionálás). A számítógépet is magával hozhatja a pihenésre, hiszen a szálláshelyen ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) várja a szobában. Az apartmannak van saját fürdőszobája.

Elhelyezkedés

A Betonos strand a szálláshelytől 400 méterre, a Betonos strand 400 méterre, a Kék Zászló strand 400 méterre, a Sziklás strand 400 méterre, a Kavicsos strand 400 méterre található.

Étkezés

A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 150 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 150 méterre van. A helyszínen lehetőség van grillezni.

Fizetés

A szállásadó készpénzes és átutalásos fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére. Az Apartments Hana Krk 30% előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően.

Érkezés, nyitva tartás

A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A helyszínen a recepció 08:00 és 20:00 között áll rendelkezésre. A munkatársak angolul és németül állnak rendelkezésére.

Apartment MOROZIN Krk

Szobák, szolgáltatások

Utazzon a Krk-szigetre akár egy kellemes hétvégére, akár egy nyaralásra és legyen a Apartment MOROZIN Krk vendége! Az apartman két ízlésesen berendezett apartmannal várja a Krkben szállást kereső vendégeket. Az Apartment MOROZIN Krk felkészült macskák és kutyák fogadására is, felár ellenében komfortos pihenést biztosít nemcsak Önnek, hanem kis kedvencének is. A szálláshely ingyenes parkolót is biztosít az autójának. A nyári hőségben is nagyon kellemes a klíma, mivel az apartmanokban légkondícionáló üzemel. A szobában felár nélküli internet-hozzáférés biztosítja, hogy a tartózkodása alatt is naprakész tudjon maradni. Fürdőszoba van az apartmanban.

Elhelyezkedés

A Betonos strand 400 méterre, a Kavicsos strand 400 méterre van.

Étkezés

A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. 300 méterre van a legközelebbi étterem, 350 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

Fizetés

A foglalást bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás véglegesítéséhez az Apartment MOROZIN Krk a sikeres visszaigazolást követően előre befizetését kéri.

Érkezés, nyitva tartás

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak angolul, németül, olaszul és horvátul tudnak Önnel kommunikálni.

Apartments ZUZANA Krk

Szobák, szolgáltatások

Kényelmes apartmanban szállhatnak meg Krkben az Apartments ZUZANA Krk vendégei. A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni parkolóban leparkolhatja. Az apartman saját erkélyt vagy teraszt is kínál, így bármikor a szabad levegőn élvezheti a kellemes időjárást. A nyári hőség miatt nem kell aggódnia, az apartmanban légkondícionálás biztosított. Az apartmanban van saját fürdőszoba.

Elhelyezkedés

A Kavicsos strand 1.2 km-re, a Betonos strand 1.2 km-re van.

Étkezés

A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 300 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 600 méterre található. A helyszínen lehetőség van grillezni.

Fizetés

A foglalást bankkártyával és átutalással lesz lehetősége kiegyenlíteni. A foglalás visszaigazolása után az Apartments ZUZANA Krk előrefizetését kéri.

Érkezés, nyitva tartás

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak horvátul kommunikálnak.

Apartment RENATA -WIOLA Krk

Szobák, szolgáltatások

Szállást keres utazásához a Krk-szigeten? Tekintse meg az Apartment RENATA -WIOLA Krk ajánlatát! Az apartman két kényelmes apartmanban köszönti a Krkben megszállni kívánó vendégeket. A szálláshely parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. A légkondícionálásnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az aktívan eltöltött napok után is hűs és kellemes szobába fog hazaérkezni. Amennyiben hordozható számítógépével az internethez csatlakozna, a szobában erre lesz lehetősége felár nélküli internet-hozzáférésen keresztül. 

Elhelyezkedés

1 km-re van a Betonos strand, a Betonos strand 1 km-re, a Kavicsos strand 1 km-re.

Étkezés

A megjelenített szobaárak ellátás nélkül értendők. A legközelebbi étterem 50 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 50 méterre fekszik.

Fizetés

Foglalását bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. A foglalás visszaigazolását követően az Apartment RENATA -WIOLA Krk előre befizetését kéri.

Érkezés, nyitva tartás

Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00. Angolul, németül, olaszul és horvátul tudnak Önnel kommunikálni a munkatársak.

Kép forrás: startutazas.hu

Apartment MARINKO Krk

Szobák, szolgáltatások

Utazzon Horvátországba akár egy kellemes hétvégére, akár egy nyaralásra és legyen a Apartment MARINKO Krk vendége! Barátságosan berendezett, kényelmes apartmanban szállhatnak meg Krkben az apartman vendégei. Szükség esetén ingyen a szálláshelytől parkolóban hagyhatja autóját. Az apartmanban üzemelő klímának köszönhetően a meleg nyári napokon is könnyedén felfrissülhet. Amennyiben hordozható számítógépével az internethez csatlakozna, a szobában erre lesz lehetősége felár nélküli internet-hozzáférésen keresztül. Az apartman saját fürdőszobával felszerelt.

Elhelyezkedés

A Kavicsos strand 300 méterre, a Betonos strand 300 méterre található.

Étkezés

A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi éttermet 200 méterre, a legközelebbi élelmiszerboltot 100 méterre találja.

Fizetés

Foglalását bankkártyával és átutalással tudja kifizetni. Az Apartment MARINKO Krk előrefizetését kéri a foglalás visszaigazolását követően.

Érkezés, nyitva tartás

A legkorábbi érkezési időpont 14:00, a szobák elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00. A munkatársak horvátul állnak rendelkezésére.