Oldal kiválasztása


Néhány középkategóriásnak számító szállás:

1. Hotel Zagreb


A főutcán található meg ez a hotel. A tengerpart könnyen megközelíthető akár gyalog is. Ha ingyenes és kavicsos strandra vágynak a nyaralók vagy inkább a homokos részre szeretnének menni, akkor az is egy rövid sétával máris hozzáférhető.

Az épület kívülről első látásra nem túl modern és korszerű ám belül igényes és tiszta környezet várja a vendégeket. 

 A befizetett csomagárban általában beletartozik a félpanziós ellátás is (igény szerint).

Tehát, ha valaki ezt a hotelt választja nincs más dolga, mint hogy pihenjen és kikapcsolódjon. A pihenési feltételeket és az étkezést biztosítják a hotel munkatársai.  

2. Saint Alliance


Crikvenica déli területén fekszik. A tenger mindössze 40-50 méterre van. Ezen a szálláshelyen igényes és jól felszerelt szobákkal vannak kiépítve, amely megalapozza a jó komfort érzetet. Igényelhető félpanziós ellátás is, amelyet lehetőség szerint akár a tengeri panorámás teraszon is el lehet fogyasztani.

 Hivatalosan panzióként van nyilvántartva a rezidencia viszont olyan szolgáltatásokkal és tulajdonságokkal rendelkezik, hogy egy hoteli színvonalat is megfelel.

A kavicsos strand rögtön a panzió előtt tárul a szemünk elé.

Ha mégis valaki inkább a homokos tengerpartra vágyna, akkor jobb ha egy egésznapos program keretében valósítja meg azt.

3. Grand Hotel Gramalj


Ez a hotel a tengerparton került kiépítésre. Crikvenicától mindössze 2 km-re található északra. Minden szoba rendelkezik erkéllyel. A tengerre néző kilátás garantált. Vannak szobák, amelyek légkondicionált berendezéssel felszereltek. Az ilyen szobákhoz tartozik külön fürdőszoba is. A vendégeknek további szolgáltatások állnak rendelkezésre.

 Ilyen szolgáltatások például a finnszauna, fitneszterem, medence ingyenes használata.

A hotel saját éttermében regionális ételek, helyi specialitások készülnek.

Az értékelések és a felmérések szerint Crikvenicában ez a legjobb hotel az ár-érték arányt alapul véve. A vendégek itt a befizetett csomagárért több ’’élményt” kapnak, mint más szálláshelyeken.

4. Piko apartman


Ha valaki mindenképp egy nyűzsgős és pörgős környezetben szeretne nyaralni akkor ez az apartman számára megfelelő döntés lehet. Modern és felújított lakások várják a vendégeket. Az apartmanok többsége tengerre néző erkéllyel rendelkezik. Étterem is található a rezidencián belül. Ez a földszinten helyezkedik el. A part alig néhány méterre terül el. Ezért is közkedvelt ez az apartman a nyaralók részéről.

 A sétányon -ahol folyamatos a mozgás és az élet- megtalálhatóak éttermek, bárok és ajándéküzletek is, amelyek tovább színesítik a városi forgatag hangulatát is.


Néhány weboldal, ahol szállást lehet keresni (úticél: Crikvenica):


www.horvatorszaginfo.hu
www.szallas.hu
www.booking.hu
www.horvatorszagielszallasolas.hu
www.rentbyowner.com